CGI & 3D renderen

 De nieuwste ontwikkeling in de professionele fotografie, nu ook in Brabant! Na maanden zwoegen, leren, proberen, en studeren zijn ondertussen de eerste opdrachten afgerond en durf ik mijn site aan te passen: vanaf nu doe ik ook CGI, oftewel Computer Generated Images, en ben ik bekwaam in het fotorealistisch renderen van 3D bestanden.

Wat zijn nu de mogelijkheden en de voordelen hiervan?

De mogelijkheden die zijn het makkelijkst te omschrijven, namelijk alles is mogelijk... De voordelen voor u als klant zullen varieren met uw behoefte. Zijn uw producten nog in China en heeft u foto's nodig? Heeft u een nieuwe huisstijl gemaakt, maar moet er tegelijk met de huisstijl een advertentie worden opgeleverd met het -vernieuwde- product er al in? Wilt u tuinmeubelen fotograferen maar is het januari? Wilt u zien hoe een nog niet bestaande woning er uit komt te zien, volledig ingericht en al? Heeft u een compleet product-assortiment wat exact hetzelfde gefotografeerd moet worden?

Een wolk rondvliegende pepermuntjes? geen probleem!

Zeker als u al over cad/cam bestanden kunt beschikken van de producten, kan het maken van fantastisch marketing-materiaal vaak eenvoudig worden gerealiseerd. Ook is het eenvoudig om snel meerdere fotografie-voorstellen te maken, zodat een weloverwogen keuze gemaakt kan worden welke variant wordt uitgewerkt.

Ook animaties zijn mogelijk voor op websites of voor commercials, maar ook zijn deze weer te fotograferen, inclusief bewegings-onscherpte. Draaiende wielen bij een foto van een auto, bijvoorbeeld. Andere nieuwe mogelijkheden zijn onder andere "exploded view" opnamen, of opnamen met een doorsnede van een product om de binnenzijde te laten zien, allemaal in zeer hoge fotorealistische beeldkwaliteit. 

Tot slot zijn er natuurlijk ook nog hybride mogelijkheden; echte mensen die in een virtueel decor zijn geplaatst, exact matchend qua perspectief en belichting. Of andersom, een nog niet bestaand product in een echt interieur geplaatst, dat kan natuurlijk ook...

Binnenkort zullen er nog meer voorbeelden van dit werk op mijn site verschijnen. Ik verheug me er op u met deze nieuwe technieken van dienst te zijn!

Contact

Adres

Lourens Smak

Leeuwerikstraat 31
4815 CR  Breda
Nederland
+31 655151377
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.