Rentaloft

 Vandaag staan er zitzakken op het programma, in alle soorten en maten, met modellen (een moeder met kind) en zelfs met een hond... Plaats van handeling is Antwerpen, waar een ruime en mooi afgewerkte loft beschikbaar is als locatie. Deze woning is speciaal te huur voor fotografie en film-opnamen, te vinden op www.rentaloft.be

Behalve binnen kunnen we zelfs prima buiten fotograferen, op het dakterras... een meevallertje in deze tijd van het jaar! Het voegt wel wat afwisseling toe aan de serie opnamen, de andere ruimtes zijn nogal strak en daardoor lijken alle achtergronden een beetje op elkaar... behalve misschien de luxe (ook strakke) keuken, waar we ook diverse opnamen maken.

We zijn met een flinke ploeg mensen aan het werk, geen overbodige luxe gezien het aantal producten wat op de foto moet, en wat dus ook uit- en weer ingeladen moet worden in de vrachtwagen. Ook kan op deze manier een tweede set worden opgebouwd terwijl ik de eerste nog aan het uitlichten ben, en dat is natuurlijk wel zo efficient. 

Model Floor en haar zoontje doen het uitstekend, erg prettig om mee te werken. Voor een extra-stoere foto is nog wel de hulp nodig van een assistente, want zo’n zak is voor zo’n klein jochie toch net te zwaar om lang boven je hoofd te houden... De arm verdwijnt met Photoshop, (een slimme fotograaf maakt in zo’n geval natuurlijk even een extra plaatje met alleen de achtergrond) en voila: je tilt zo maar een enorme zitzak op!

Als we klaar zijn is het al donker, en bovendien nogal mistig, geworden. Op de autoradio hoor ik dat er elders in België ruim 130 auto’s op elkaar zijn gereden bij drie kettingbotsingen; ik doe het rustig aan dus, op weg naar huis...

• Floor van den Ham

• Rentaloft

Contact

Adres

Lourens Smak

Leeuwerikstraat 31
4815 CR  Breda
Nederland
+31 655151377
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.