Brasneaka

 Vandaag een studio-opname, het onderwerp is een nieuwe sneaker die tijdens de World Cup 2014 in Brazilie extra gepromoot gaat worden; vanwege Brazilie heet hij de "brasneaka", er is een zwarte en een witte variant die samen op de foto moeten.

 
 
Het is technisch wel een uitdagende opname, vanwege het grote contrast tussen de twee kleuren, en ook moet het materiaal (licht glanzend doorgestikt leder) goed zichtbaar zijn. Ook moet ik de schoenen natuurlijk even prepareren, opvullen en de veters netjes doen, en een beetje schoonmaken.
 
De montage van de advertentie doe ik ook altijd voor deze klant; ditmaal zijn er nog twee rechtenvrije stockbeelden nodig, eentje van de Allianz Arena (in verband met het ontwerp van de schoenen), en voor de onderkant van de pagina besluit ik een voetbalveld te nemen. De plaatsing van het beeld, de tekst, en het logo verandert een aantal keren, maar in samenspraak met de klant bereik ik al snel een resultaat waar iedereen tevreden mee is. De finishing touch bestaat uit kleine retouches en bijvoorbeeld ook een subtiele schaduw onder de sneakers.
 
Het resultaat: een smaakvolle advertentie-pagina die in diverse bladen zal verschijnen. Ook zal de schoen uitgebreid via facebook onder de aandacht gebracht gaan worden met behulp van dit beeld.

Contact

Adres

Lourens Smak

Leeuwerikstraat 31
4815 CR  Breda
Nederland
+31 655151377
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.